Välj en sida

Tjänster

Få den hjälp du behöver med städningen

Av oss på Ren Fröjd kan du få hjälp med en rad olika städtjänster, allt från kontorsstädning till trappstädning. Med våra tjänster och vårt arbete riktar vi oss till både privatpersoner och företag runt om i Skåne. Tveka inte på att höra av dig till oss om du skulle ha några frågor eller funderingar kring våra tjänster.

Hemstädning

I dagens samhälle uppfattar många vardagen som stressig, därför vill vi avlasta er genom att hjälpa er med städningen. Utifrån era önskemål och behov genomför vi en noggrann och grundlig städning av er hem. 

Flyttstädning

En flytt kan vara allt från stressig, jobbig, långdragen osv. För att du ska få en så enkel och smidig flytt som möjligt erbjuder vi hjälp med flyttstädningen. På så sätt kan ni fokusera helt och hållet på allt det andra som behöver göras under en flytt. 

Kontorsstädning

En ren arbetsplats är en förutsättning för att personalen ska må bra. Genom att ta vår hjälp med kontorsstädning får ni en ren och fin miljö att arbeta i, dessutom behöver ni inte lägga er dyrbara tid på att städa. Givetvis kommer vi genomföra städningen på ett effektivt och diskret sätt, så att vi inte stör er i ert arbete. 

Trappstädning

Behöver ni hjälp med trappstädning i exempelvis ett trapphus har vi den perfekta hjälpen för er. Tack vare vår kunskap och erfarenhet kommer vi genomföra en ordentlig och kvalitativ städning.